Referat: Brantevik/Rörum - ÖT Smygehuk FF

Brantevik/Rörum Österlen FF 3-2 ÖT Smygehuk FF (3-1)

1-1 Anders Mårtensson (Gustav Lindquist) 20 min
3-2 Gustav Lindquist (Oliver Oliveros) 73 min

Varningar
Adam Norén 40 min
Nicklas Mattsson 82 min

ÖT Smygehuk förlorade sin första match för året mot ett mycket bra Brantevik/Rörum. Brantevik var bra mycket bättre under den första halvleken men ÖT Smygehuk ryckte upp sig i den andra och tog över spelet. Tyvärr var legledaren inte på plats, därför ingen utförlig matchrapport. Brantevik gjorde 1-0 efter 10 minuter. I den 20:e minuten gör Anders Mårtensson 1-1 efter assist från en vackert slagen frispark signerad Gustav Lindquist. Detta var Anders 2:a mål i år. I den 24:e minuten gör Brantevik 2-1. I den 35:e minuten gör Brantevik 3-1. I den 73:e minuten gör reducerar Gustav Lindquist till 3-2 framspelad av Oliver Oliveros. Detta var Gustavs 2:a mål i år. Enligt rapporterna var målvakten Andreas Sonesson ÖT Smygehuks klart bästa spelare då han svarat för några helt fenomenala räddningar. I nästa match väntar IFK Ystad FK i Ystad på konstgräset på lördagen den 12:e mars klockan 14:45.